27 April

Vers Geweld @ Fresh Ecofest

De allereerste lichting Vers Geweld is geselecteerd door een gevaarlijk creatieve vakjury. In de catacomben van Bouckenborgh en Vizit zijn ze zich volop aan het voorbereiden. Deze zomer zullen zij tot driemaal toe hun woorden in wording ten berde brengen. De eerste datum en locatie maken we hier alvast bekend.

Dat is dan ook direct een primeur, want het ecologische getinte festival waarop Vers Geweld zal pronken is zelf nog niet bekendgemaakt. Wij lichten met toestemming een tipje van de sluier:

Op zondag 17 juli maakt het Bouckenborgh Zomerpark plaats voor het Fresh Festival. Naast comedy, lezingen, een repair-café, een rommelmarkt en akoestische optredens pronkt dus ook de Vers Geweld – Lichting 2016 met hun verse verzinselen verregaande vorderingen. Dit voor de verandering volledig vrij van versterking, om in de sfeer van het festival te blijven!

Zet dus deze datum maar met stip in je agenda, zodat je het debuut van Vers Geweld niet moet missen!

 
Fresh Ecofest (17 juli 2016)