19 October

Vers Geweld On Tour Kick-Off @ Permeke 2/11/2017

Vers Geweld start haar grote tournee op bekende bodem. In Permeke kwam de vorige reeks toonmomenten op gang en ook voor de slotreeks voorstellingen geven we het startschot maar al te graag in deze prachtige bibliotheek, waar podium en literatuur hand in hand gaan.

Peter van het project is dichter Andy Fierens, in binnen- en buitenland vaak gevraagd buitenbeentje van het Vlaamse literatuurlandschap. Hij opent deze avond in zijn onnavolgbare podiumstijl, waarna de vier deelnemers (Karolien Segers, Lies Vandenhende, Emke Goijens en Jorg Martens) van het project voor de allereerste keer ooit hun zaalshow zullen uitvoeren

Verwacht je dus maar een avondvullend programma van oude en nieuwe gezichten die een mooie mengelmoes van woordkunst op het scherpst van de snede op het publiek afvuren.

20.00 uur deuren open
20.15 uur start
21.15 uur receptie

Tickets kan je HIER kopen en bestellen en op de hoogte blijven van deze avond kan via onze social media eventpage!